affärsområde

DOHI MEDIA

Connect
Nya former för kommunikation och interaktion

Inom ramen för Dohi Media finns audiovisuella fysiska och digitala produkter inom områdena event, magasin & tidningar, online-communities, tv, spel och e-handel.

Dohi Publishing ger ut ett 15-tal specialiserade nationella tidningstitlar inom områdena hälsa, fitness, teknik, foto, design mm. Dohi Broadcast är ett modernt TV-produktionsbolag. Dohi eCommerce/Derigo managerar våra e-handelssatsningar. Umeå Guiden och Bättre Affärer är våra nöjes- och affärsmagasin med lokal anknytning. Dohi Entertainment förvaltar våra speltitlar.

Varför jobba med oss på Dohi?

Vi är ett innovativt och kreativt gäng med en företagskultur som bygger på samarbete, förtroende och en hög grad eget ansvar.

Att våra medarbetare är delaktiga och kan vara med och påverka är viktigt för oss. Därför erbjuder vi möjlighet till individuella och anpassade förmåner för samtliga anställda i koncernen.

 • Spännande och utvecklande uppdrag

  Oavsett vilket affärsområde du jobbar inom erbjuds utmaningar och utveckling i arbetet genom spännande kunder, varumärken och produkter. Vi strävar efter att ständigt ligga i framkant och därför uppmuntras idéer och ett entrepriörinellt driv.

 • Konkurrenskraftiga löner och schysta anställningsvillkor

  Vi har individuella och marknadsanpassade löner och förmånliga pensionsvillkor samt försäkringspaket. Det är en självklarhet för oss att alla medarbetare ska ha en sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdspaket.

 • Kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter

  Att jobba inom Dohi innebär möjligheter till ett kontinuerligt lärande i arbetet då vi befinner oss i framkanten av teknikutvecklingen. Utöver det arbetar vi aktivt med olika typer av kompetens- och erfarenhetsutbyten som t. ex. fredagspitchar, tech-luncher, nätverk, konferenser och externa utbildningar. Gemensamma frukostar, After Work och företagskonferenser är ytterligare forum där vi har möjlighet att umgås och tillsammans bygga vår Dohi-anda.

 • Övriga förmåner som vi erbjuder dig

  Som anställd inom Dohi-koncernen har du tillgång till ett stort utbud av förmåner som du kan ta del av utifrån dina behov. Exempel på detta är motion och friskvård, ögonlaser, IVF-behandling, pensionsrådgivning, sjukvårdsförsäkring, fika och frukt, gemensamma personalaktiviteter och fester samt en mängd olika rabatter

Kungsgatan 63D
90326 Umeå
Vägbeskrivning

info@dohi.se 08- 212 227

Fleminggatan 15
112 26 Stockholm
Vägbeskrivning

info@dohi.se 08- 212 227

Kyrkogatan 24
85232 Sundsvall
Vägbeskrivning

Deltavägen 3
35245 Växjö
Vägbeskrivning

info@dohi.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor