facebook tracking
Affärsområde

DOHI VENTURE

Connect
Av entreprenörer för entreprenörer

Dohi Venture investerar både med kompetens och kapital i entreprenörsledda startup-företag med digital inriktning.

Våra Venturebolag drivs som egna bolag och anställningserbjudandet och förmåner kan skilja från övriga koncernbolag. Är du intresserad av arbeta i något av våra Venturebolag och vill komma i kontakt med dem så kan du lämna en intresseanmälan genom att Connecta med oss.

Content Central - en helt ny typ av nyhetsbyrå för redaktionellt innehåll.
Spacetime - ett reseplaneringsverktyg med fokus på hållbarhet som förenklar samåkning och gruppresor för privatpersoner, organisationer eller grupper.
Smartster - en plattform som samlar erbjudanden och rabatter.
Kupatana - Marknadsplats för annonsering online i Östra Afrika

Varför jobba med oss på Dohi?

Vi är ett innovativt och kreativt gäng med en företagskultur som bygger på samarbete, förtroende och en hög grad eget ansvar.

Att våra medarbetare är delaktiga och kan vara med och påverka är viktigt för oss. Därför erbjuder vi möjlighet till individuella och anpassade förmåner för samtliga anställda i koncernen.

 • Spännande och utvecklande uppdrag

  Oavsett vilket affärsområde du jobbar inom erbjuds utmaningar och utveckling i arbetet genom spännande kunder, varumärken och produkter. Vi strävar efter att ständigt ligga i framkant och därför uppmuntras idéer och ett entrepriörinellt driv.

 • Konkurrenskraftiga löner och schysta anställningsvillkor

  Vi har individuella och marknadsanpassade löner och förmånliga pensionsvillkor. Det är en självklarhet för oss att alla medarbetare ska ha bra försäkringar och ett generöst friskvårdspaket.

 • Kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter

  Att jobba inom Dohi innebär möjligheter till ett kontinuerligt lärande i arbetet då vi befinner oss i framkanten av teknikutvecklingen. Utöver det arbetar vi aktivt med olika typer av kompetens- och erfarenhetsutbyten som t. ex. fredagspitchar, tech-luncher, nätverk, konferenser och externa utbildningar. Gemensamma frukostar, After Work och företagskonferenser är ytterligare forum där vi har möjlighet att umgås och tillsammans bygga vår Dohi-anda.

 • Övriga förmåner som vi erbjuder dig

  Som anställd inom Dohi-koncernen har du tillgång till ett stort utbud av förmåner som du kan ta del av utifrån dina behov. Exempel på detta är motion och friskvård, ögonlaser, IVF-behandling, pensionsrådgivning, sjukvårdsförsäkring, fika och frukt, gemensamma personalaktiviteter och fester samt en mängd olika rabatter

Kungsgatan 63D
90326 Umeå Vägbeskrivning info@dohi.se 08- 212 227

Stockholm

Fleminggatan 15
112 26 Stockholm Vägbeskrivning info@dohi.se 08- 212 227

Sundsvall

Kyrkogatan 24
85232 Sundsvall Vägbeskrivning

Växjö

Deltavägen 3
35245 Växjö Vägbeskrivning info@dohi.se

Jobbar du redan på Dohi?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@dohi.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor